info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



RINDU SETENGAH MATI...

awak.....
saya rindu awak sangat2...
awak x rindu saya kew...
awak....
nape awak off hpone...
awak marah saya kew...
awak....
awak nak tau x...
saya tengah menangis nie...
saya kesal ngan diri saya...
awak....
tolong la maafkan saya...
saya x bermaksud wat awak kecewa...
saya x bermaksud wat awk marah..
awak....
tolong la maafkan saya.....
saya sayang awak....
saya cinta awak....
saya x sanggup kehilangan awak....
awak...
kepala saya saket nie....
ary2 saya pikirkan awk....
awk sihat kew x...???
awk ape kaba???
awak....
tolong la...
tolong la on phone,,...
awk pi mane nie....
awak jgn wat saya camni.....
awak......
awak....
awak....
saya nk minta maaf sebab ganggu awk mase keja..
saya x tau awak ngah bz....
saya minta maaf sebab pikir bukan2 tentang awk...
saya ngah tension semalam....saya perlukan awak..
tapi saya x tau lak leh jadi camni...
lau saya tau mesti saya x ganggu awak..
awak tolong la maafkan saya...
selagi awak x maafkan saya...
selagi too la saya akan menangis..
saya x perduli lagi ngan diri saya...
saya just pikirkan awak...
saya rasa bersalah sangat ngn awak...
awak......saya RINDU awak....
RINDU sgt2.....saya x nk kehilangan awak...
ermmmm....k la awak...saya harap awak baca note nie...
I LOVE U SO MUCH FARID,....
I MISS U SOO MUCH MUHAMAD FARID

awak.....
saya ada wat pic special tok awak...
sowie lau x cantik k...
tgk bawah nie...

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

6 Prince n Princess sedang komen:

nusha said...

amboi2...comeinyaaa...

SARAH said...

hehe...thanx...kak... :)

nusha said...

ur welcome dik..

dik,xmowke tukaq komen ni,supaya xder word verification tu???

Sekamar Rindu said...

salam..

pasti farid tak lena tido malam ni..tatkala membaca entri ni..

nusha said...

done entry utk kamu dik..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/04/suaikenal-nusha-saya-nak-kenal-follower_15.html

SARAH said...

kak nuyui> camne nk tukar kak...
sekamar rindu> ntah la....huhu....