info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Contest Best Header Ever

Assalamualaikum semua,
sarah nk join contest lagi kali nie contest dari fazreenfathil ..
x moo banyak cakap kite mulakan sekarang k....

(click banner nie if nk join contest nie)

Sebelum sarah persembahkan header sarah sarah nak bagitau syarat2 penyertaannye....:
  •  Buat entry yang bertajuk: CONTEST  BEST HEADER EVER!!!
  • Letak banner contest ni kat entry anda dan digalakkan untuk letak banner contest kat sidebar korang.
  • Paling penting..letak banner blog anda kat entry tu..(di bawah banner blog ni).
  • Kemudian.. untuk sentiasa update gan perkembangan contest ni..digalakkan follow blog ni. (sarah dah follow dah :D
TTARIKH TUTUP: 1 JULAI 2011

okey nk tau lebih lanjut pergi sini.. contest best header ever

Now sarah nk tunjuk header sarah yang nk ditandingkan...
..
..
..
..
..

headernye transparent tau...huhu....k la...bye...assalamualaikum..
moga2 sarah menang ek..hehe..(mengharap la too...gurau jew..sarah just nk cuba nasib jew... n_n)


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: