info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Nikon Camera...

Assalamualaikum..
haha..happy seyh hari nie...
tengok title kat atas too an korang pikir ape..??
pikir tentang camera la...
NIKON..
sarah suka jenama Nikon..
tapi wish sarah nak dapat an Nikon DSLR but x dapat la ..
mahal sangat kot..
insyaallah t if dew duit byk dpt la DSLR too..
huhu...
untung la dapat DSLR.. 
(sumber dari encik google)

and camera yang sarah beli adalah
Nikon coolpix s3100..
nak tgk camne modelnye..okey..
jeng..jeng..jeng..
.
.
.
(sumber dari encik google)
kamera yang sarah beli persis dgn gamba diatas nie..warna dia...bentuk dia..semua la..same..
x pew la..walaupun x dapat nikon dslr yg sarah impikan...
dapat nikon coolpix s 3100 nie pown dah cukup la kan..
huhu
asal an dapat snap pic..
k la...papai..
nak tengok cite karipap-karipap cinta..


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

myra abdullah said...

its okay,
this coolpix also cute and suitable for a girl like u dear.
^-^

Pwincess sarah said...

huhu...mmg cute pown...warna2nye pown menarik gak..

Farah Musa said...

cute :D x kire kamera jenis apa pun kalau x pandai ambik pic, x de gunenye kan :)

kamera jenis ni pun bleh than tau :D

Pwincess sarah said...

Farah Musa : yup memang pown.. walau secanggih mane pown kamera too lau x pandai nak snap x guna juga...huhu.. but sarah nie mmg giler snap...ape2 jew sarah nak snap..like nikon coolpix nie..mmg cool sgt2..cute.. :D