info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Strategi atau cara yang biasa digunakan untuk mendapat kembali cinta..namun gagal..

Assalamualaikum.
salam 1 malaysia,salam 1 blogger..and salam beribu-ribu salam..
okey..entry sarah kali nie adalah Tip yang selalu digunakan untuk mendapat kembali cinta yang dah pergi...(mean couple yg dah putus nak rujuk kembali la) but cara nie tetap gagal.
antara caranye.

  • Berjanji .. "i janji mulai sekarang i nak berubah 100% demi u..i x kan control u lagi macam dulu...i x nak curang lagi kat u....i x sanggup kehilangan u..i love u so much..please percaya kat i...please..."  okey tujuannye adalah untuk menagih simpati...kot2 la gurl to time dye balik..(say reject pada boy camni k..boy camni talam bermuka2...kat kite ckp lain kat owg lain pown dia ckp lain..) 
  • mengucapkan .."i cinta pada u...i love u so much (dengan nada yang romantik sgt2)" nak merayu la to kan...dammm..reject jew..
  • merayu dan berharap.." berharap agar si dia terbuka hati terima kita balik..." tetap gagal...
  • Menjadi pelakon terbaik sebagai seorang depress..mean kat sini.." kononnye la...makan x lalu...air mata x leh berhenti mengalir la, asyik nak nangis jew..bile dah bosan wat semua too mula la post at fb , twitter , semua la..yang hidup dye x bermakna lagi.."Akulah insan yang paling malang didunia ini.. :( hidup ku dah x bermakna lagi tanpa si dia.." aishh kononnye untuk menagih simpati la..tanpa dye sedari tindakan dia to buat si dia jadi semakin nak menjauhkan diri....
  • Mengadu..mean.." mengadu kat parent si dia... yang si dia to kononnye curang lah..." hey.. tindakan macam too maybe membuatkan si dia lebih menyampah dekat u tau...(sure la gagal)
  • Pessimism. Kita sering cenderung menjadi pessimist, “Aku takkan berjaya. Kau tak kenal isteri aku, dia jenis yang degil. Dia takkan mengubah keputusannya“. Takkan berubah?? . Dulu dia cakap nak sayang kau selamanya tapi sekarang nak berpindah ke rumah lain pulak. Dia memang telah mengubah keputusannya. Sure gagal!

Kesimpulannye...jika nak dapat kembali cinta yang lame...u all mesti lah ubah perangai u all too.. berubah la kerana allah swt. jangan la berubah semata2 untuk kesenangan..jika u all berubah demi mendapatkan kesenangan pasti ape yang u all buat too x kan diredhai..sebab too la u all x kekal..and ade jew masalah..so renung2kan lah dan selamat beramal... :) akhir kata dari sarah...setiap ape yang kita ingini...mesti la berlandaskan niat..jika kita berniat baik,kita akan mendapat ape yang kita nak....jika kita berniat buruk,maka segala ape yang kita ingini x akan berhasil...just for share.. 

(search ....cinta...)

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

::Miss Hearty:: said...

dah berubah tp ex-bf dh crik yg lain..sobssss T___T

Pwincess sarah said...

sabar k...maybe dye bukan jodoh u...hope u akan dpt yang lebih baek dari dye k...