info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



moment 11/11/2011 + (mohon restu spm)

Assalamualaikum
hah!!
nampakkan tarikh kat atas too..
11/11/11.
wah..sweet giler kot..
tarikh yang sangat cantik..

dan hari nie juga merupakan sweet memory for my cousin..
coz hari nie adalah tarikh pernikahan beliau..
tahniah kak long....
moga kekal bahagia bersama yang tercinta hingga ke anak cucu..

Dikesempatan nie juga saya Nor Maisarah Binti Yahya,ingin memohon ampun dan maaf sekiranya terkasar bahasa ,terkutuk, tersakitkan hati, termarah dan segala kesalahan yang telah saya lakukan dalam keadaan sedar mahupun tidak..
Sebelum melangkah ke dewan peperiksaan pada 14/11/11 ini....saya harap kamu semua dapat memaafkan segala kesalahan yg telah sy lakukan..Doakan saya dan semua candidate spm 2011 dapat menjawab dengan tenang..dan permudahkanlah perjuangan kami sehingga memperolehi pencapaian yang cemerlang..amin..
DO ARE THE BEST ye kawan2.. GOOD LUCK..





P/S: x sangka sekejap je dah nak abis skola an...saat2 terakhir disekola..uhh.. =,="

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

5 Prince n Princess sedang komen:

Cik AYU said...

good luck ^__^

Pwincess sarah said...

thanx cik ayu.. :)

Cik Rose Cute said...

Akak doakan semoga berjaya dalam semua mata pelajaran....jawab soalan dengan tenang okey....Good Lucky!!!

Pwincess sarah said...

okey..thanx kak.. :)

Fahz said...

gudluck for ur SPM..mulakan dengan bacaan Bismillah utk menjawab setiap soalan..insyaALLAH :)