info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



update..update...yeaaaa!! MERDEKA spm.. :D ...

ASSALAMUALAIKUM..
hai..ho ..ting ki ting..
haha..
selamat malam...
fuhh!!..fuhhh!!...
hai...berabuknye hai blog nie...kena kemas nie...
kemas..kemas...kemas....
haha..
okey...dah ok dah sikit..dah bersihkan..
huhu..
ermmm...
SPM dah abis...
last paper tadi BIOLOGY...
wahh..
x sangka dah abis skola dah kan..
pas nie nak buat ape ek..??
dok umah..???...keje...???..jalan2....??...tunggu panggilan PLKN??
and ape2 la yang sewaktu dengannye..
huhu...
btw..
now sarah kembali semula aktif macam dulu..
rindu rasenye nak share info2 kat semua orang...hehe..
*ntah ade yang baca ke x pown x tau la..
asalkan sarah x ganggu orang lain..huhu..
APTB..

okey..okey..
tugas sarah yang pertama untuk esok adalah....
jeng...
jeng..
jeng...
(semak jadual jap..)
ok....
tugas pertama sarah esok adalah ..
edit n kemas kini blog twin sarah sorang too..
haha..
twin..twin...buat blog tapi x kemas...
dah bersawang dah too..
(gurau je twin)

ok la...nak buat ape ek cuti nie...
ehh..ehh..u..u..u...and u..
jom jalan2...
jom dating..dating..
jom ..jom..jom...jom...jom...heboh..heboh..
ngeh~..
dah kenapa dah...huhu..


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: