info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Azam Tahun Baru...

Memandangkan hari nie hari last 2011..huhu..sedih lak...(touching je lebih haha)..semua owang dah update dah sal Azam taun baru nie an...Azam sarah tok taun depan(macam la lama sangat esok je kan) 
nie la azam taun baru sarah lebih dispesifikkan lagi kepada Wishlist...
Azam sarah yang sebenarnye nak jadi lebih baik daripada yang sekarang...jadi anak yang solehah dan berguna...nak happykan  family....semua la...yang penting sarah nakkan perubahan yang baik dalam diri sarah...Bagaimana dengan anda??? apakah azam anda?? share la dengan sarah lau sudi.. :) ..kita sama2 berubah k.. n_n


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

Shahrol Nizam said...

hahaha...twin copy syg!

Pwincess sarah said...

ermm..x de keja lain nak copy je...cuba la udate blog tu guna ayat sndiri...APTB la twin nie..