info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Entry Hot and spicy: Shoutmix!!! follower!! Google+ !! ohh

ohh...tidak...betul ke..????so hot....Why??? x seronok la...!! nak yang lama...x nak la perubahan...tak nak...tak nak....ok stop!! now i'm so..so..so...x seronok...huhu...tengah blogwalking tadi terjumpa la satu entry nie....nak tau entry ape..??? ermmm..tengok tajuk je pown dah tau kot...pada sesiapa yang guna shoutmix tu takziah ea...(ehh..nak kena sekeh sarah nie ada ke cakap takziah..hehe..gurau je..) ermm..korang tau tak...tau kan..kan...hah!!.. tau tau?? meyh sarah bagitau...macam nie ceritanye..tadi sarah blogwalking and then sarah terberhenti kat satu blog nie...ada satu entry berkenaan shoutmix nak hentikan perkhidmatan percuma mereka..
bermula awal tahun 2012 nie...kat mana nak tahu info camnie..???korang perasan tak dekat shoutmix korang tu at atas sekali ada tulis "important notice"ok..perasan tak??perasankan...lau tak perasan gak meyh tengok kat bawah sarah tunjuk yang mana satu...
(click untuk tumbesaran)

Mulai tahun depan kena la tukar ke Cbox or ishoutbox tu pown lau nak...tapi korang sanggup ke nak guna shoutmix lagi lau shoutmix nie kena bayar...huh..sarah tak sanggup kot...tapi cbox or ishoutbox tu x best la...kita kena isi balik name and url blog setiap kali kita blogwalking..huhu...functionnye sama je kan...ok abis about shoutmix now about widget follower...tau kan yang mana...ala..widget yang untuk kita follow2 orang tu....tau kan...(tau..tau...) ok..
Dengar cerita dari blogger2 lain widget follower tu pown nak dimansuhkan..Alahai...kenapa la nak dimansuh-mansuhkan bagai...(nie betul ke kabar2 angin je..ntah la..) =,=" huh!! kesian pada blogger2 yang dah lama tu yang dah beriban-riban follower tu...tup..tup..ada khabar widget tu nak dimansuhkan..and kena guna google+
...Google +??? ape kebenda tu google+ ntah la..sarah pun x tau..hehe...search la sendiri kat blog yang de entry berkenaan follower tu...ok..

P/S: hope widget follower tak dimansuhkan... n_n ..lau shoutmix tu x kesah sangat..



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

6 Prince n Princess sedang komen:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

makin banyak lak khabar angin pasal blogspot ni.. tapi adakah semuanye akan berlaku.. hehe

Niena Sofea said...

Salam ..

Niena tag kamu disini ..

nienasofea.blogspot.com/2011/12/saya-blogger-gadis-melayu.html

CintaZulaikha said...

laaaaaaaaa..ye ke...sengal plak rasa..

Pwincess sarah said...

Taufiq: erm..ntah la...tgk je la nanti an..

Ninie: thanx tag sarah t sarah join ea.

Kak Ct: sabo je la...

Anne Syahira said...

arghh .. u just got to be kidding me (!) aduyaiiiii ~

Pwincess sarah said...

@Anne Syahira : look and see je la...