info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Kontest Senyuman Menawan.. :)

hai..hai...ermm...ari nie sarah nak join contest lagi...nak join tak...lau nak cepat-cepat tau contestnye tamat sampai 13/12/2011 (selasa) nie...sarah join last minit...ehh..ehh..x nk cakap banyak2 meyh tengok contest apa nie..tengok banner bawah nie...click banner bawah nie lau nak join..




syarat-syarat:
1. tak wajib follow blog kami. \huda dan Daten Yusfarina/
2. rajin2 kan melawat page para sponsor kami.
3. tepek banner pastu direct link ke blog huda .
4.buat satu entry letak satu gamba tengah senyum. tak kesah laa senyum menggoda etc . kami terima :]
lebih pon takpe :D
url entry , letak di bahagian komen blog ini .
5. tag 2 org rakan anda. *tak wajib .
terbuka kepada lelaki dan perempuan

Dan gambar yang sarah nak persembahkan adalah nie...jeng..jeng..jeng..


(comel ndak...ayu ndak...hehe...)

P/S: minta2 la menang an...last minit nie join...ehh..ehh..x pe kan sarah letak dua pic..  :)

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

6 Prince n Princess sedang komen:

zeybubumoshiiyui said...

hii , gambar comel (: goodluck ya . zey pun dari contest yg sama .

http://zeyramunchys.blogspot.com/2011/12/kontest-senyuman-menawan.html

Pwincess sarah said...

gud luck too.. :)

Eimah Lolo said...

Comeyhnyer akak.. hihikk

Pwincess sarah said...

Eimah: thanx dear.. ^^

Eimah Lolo said...

Pwincess sarah:welcome...^____^

sarah said...

dah follow balik...
dah clik iklan di blog awak dah
kalau lagi best clik iklan kat blo saya jugak ek?

tq
http://onlysarahrahman.blogspot.com