info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Next craft...

hai..hai..semua....sarah ada wat craft terbaru..sarah buat phone case and keychain for hpone...
nie sarah tunjuk hasil karya sarah...(karya la sangat..hehe)
(bahagian depan...)

(belakang..)

keychain yang x berapa nak jadi mulutnye..tapi telah di adjust and begini la hasilnye..hehe...


P/S: sekian itu saje la yang sarah buat..huhu... x de idea lain dah nak buat..ngah mencari idea...huhu...wah...nanti mesti rindu dengan blog nie...esok tak dapat nak update..huhu..esok kena pi umah mak long kat kempas..warrgghh..haha..tak pe la hari ahad dah balik...hehe..satu hari je tak berupdate...ok papai...


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

5 Prince n Princess sedang komen:

diana said...

dua 2 comel..:)

Anne Syahira said...

wow ! so cute laa .. pandai wat ea .. nice job (!) keep up the gud work :)
p/s : cute mcm sayelaa.. huhu

Pwincess sarah said...

thanx dear..dear..n dear...hehe..

siti suraya said...

comel lahh sayang . berbakat dan ade seni ni :)

Pwincess sarah said...

thanx sis.. :)