info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Now masalah Follower

ASSALAMUALAIKUM 
salam sejahtera..salam 1 blogger..salam 1 malaysia..and salam..salam..salam..
kembali kepada tajuk entry kite malam nie...
kenapa dengan blog???
korang perasan x?? (x perasan pown) 
ishh...saba la belum habis cakap lagi...haha..okey...korang perasan x at follower korang??
at follower too dye x tunjuk pown pic follower2 baru yang follow blog kite
atau senang cerita follower2 baru hilang...gitu la kot...tpi bukan bilangan followernye hilang..just pic orang yang follow kite je...yang ada cuma follower2 lame je..tapi jumlah follower kite meningkat...
mula-mula sarah ingat blog sarah je yang kena macam nie...
rupa-rupanye blog blogger lain pown same...
tapi lau masalah nie terus menerus...macam mana nak tau sape yang follow kite..
lau dia de tinggalkan link kat shoutbox or komen x pe la gak..
lau dye follow je mcmne nak balas follow semula..and ape masalah sebenar nie semua..
ok stop..!! 
menjadi persoalan sekarang nie,.??
persoalan..?
persoalan...
sesiapa yang ada jalan penyelesaiannye...can u help me...
leh kongsikan untuk para blogger yang menghadapi masalah sebegini..
^_^

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

eika_feyzah said...

ha'a betoi larh..patot larh ada yg aneh cikit follower trbaru..aduihhh pusing3 ^_^

Pwincess sarah said...

maybe blog nie tgh direnovate kot..hehe...ade la too yang ditambah lagi at blog nie...