info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Rantai Burung Hantu diharamkan!!??

hah!! isu yang terhangat di facebook sekarang nie...isu ape???ehh..kamu tak tahu ke??
meyh sini sarah bagitau...ala isu rantai burung hantu tu...ala yang loketnye gambar "burung hantu" tu..
hah??? tak tahu juga ke...ish..ish..ish..
okey sarah tunjukkan..
hah!!! nie la dia...tengok comel je...really memang comel...sarah ada 1 but bukan sarah beli huhu..
too pown hadiah menang contest..hehe..
baru sekali pakai ...rasa macam sayang lak..tapi terpaksa dibuang la sebab benda nie haram!!!...you know haram?? i don't know..hehe...sarah tahu pown dari 1 blog nie yang dok orang ramai sharekan kat facebook...
simbol burung hantu nie adalah simbol ritual pemuja dajal...
burung hantu??? FREEMASON??? apa semua nie...kalau nak tahu mereka inilah kaki kaki DAJAL , mereka join angkatan DAJAL AL-MASSIH ni sebab nak HARTA , KAYA , NAMA , dan jangan terkejut kebanyakannya semua orang2 ternama negara kita , nama nama mereka cukup besar serta yang amat sedih sekali mereka ini antara nya orang islam .
ehh...betul ke???
ermm..sarah tak tahu la...kamu semua boleh tengok info selengkapnye kat blog nie... http://haiyumhaffiz.blogspot.com/2011/12/rantai-burung-hantu-haram.html

P/S: so hati-hatilah semasa membeli sesuatu barang mahupun menggunakan sesuatu barang...
nampaknya rantai burung hantu nie kena la buang ...uhh...buang?? ohh..sayang la ..comel..(comel x comel buang sekarang juga) ermmm..ok2..kite buang ea...selamat tinggal burung hantu yang menyeramkan..hehe...

eee...sarah takut dengar suara burung hantu masa tengah malam...seram...hehe.. :P


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

Saddila said...

betul betul betul HARAM :)
lagi pun dila benci la tengok orang pakai . haishhh -__-'

Pwincess sarah said...

dila: tau x pe... :)

CintaZulaikha said...

kanapa lah suka pakai bda pelik2 nih..

Pwincess sarah said...

maybe sebab diowg pikir unik kot benda nie kak..