info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Review Tentang Dhia..

And salam sejahtera tok yang bukan islam..
Now i want to review the story" Tentang Dhia" (speaking BI sikit la..hehe) ok..ok..kita mulakan sekarang..apa yang sarah pikir tentang cerita tentang dhia nie memang sweet giler2 lakan..sebab apa...?? sebabnya cerita nie dah buat sarah menangis..huh!!.. seriously memang sarah menangis...terharu, sedih, gembira..semua la...yang buat sarah terharu + happy...ending dia la...pada yang tengok tu mesti dah tau kan...yang tak tengok tu rugi la sebab cite nie memang best la...ini la yang dinamakan sehidup semati..huh..sweet giler.... Dhia meninggal coz kanser dia...zikir meninggal coz angin ahmar...(sehidup sematikan) melly lak hidup bahagia ngan azmi and dia dapat hak jagaan ke atas anak dia...rafi lak pi luar negara sebab nak lupakan segala kenangan @ peristiwa....

Kesimpulannya...: 
*Janganlah kita percaya akan perbuatan syirik seperti bomoh(mcm mak zikir tu nak bomoh2 family dhia and zikir biar x suka ngan dhia) ..
*Sebagai orang yang lebih tua jangan la mengajar anak2 perkara2 yang x elok( kemana tumpahnya kuah kalau x ke nasi)
*Tabah dan sabar mengharungi dugaan
*Tidak menjadi orang yang lemah...(kita ada hak kita sendiri)

P/S: ok tu je kot..hehe..nak download la cite nie...nak tengok lagi..


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

8 Prince n Princess sedang komen:

Shahrol Nizam said...

wah2...jiwang jgak twin twin corng ni..hehehe..btw best cite 2..
*walaupn xslalu tngok..hee~

Pwincess sarah said...

hehe..
mmg best giler2 pown..
sweet sgt2...ukan senang nak sehidup semati ngan psangan kita an..uh..so terharu..

Shahrol Nizam said...

hahaha...aptb la twin corng ni...twin ni ptot jdi artis la..hee~
lau dh femes leh tumpang ckali..
*perasan suda

Pwincess sarah said...

x minat twin la...huhu..

Shahrol Nizam said...

eleh twin...xminat konon..hee~

Pwincess sarah said...

mmg x minat pown nak wat cmne..hehe..
bek jadi diri sndiri ..and cita2 yang lebih terjamin..haha

javanese DOVE said...

berharap mummy & zetty kena panah petir.

tu je -_-'

Pwincess sarah said...

JD : tu la...