info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Shoutmix bertukar ke Cbox..

Aduhai..macam mana leh expired secepat nie..huh!!..expired ke..haha..ntah..url dye bermasalah kot..biar la..nak expired ke..leh guna ke...yang penting sarah dah buat Cbox awal2..lau x ..x tau la camne an..hehe..bak kata pepatah" sediakan payung sebelum hujan" kan dah ujan nasib bek ada payung..hehe..ok..selamat...dah siap dah edit blog bagai...korang pum leh tengok hasilnye kan..hari nie 2 blog sarah edit...blog sarah sendiri ngan blog partner sarah..haha..dah siap dah semua...(ada yang senasib ngan sarah ke x..ke sarah je yang kena..huhu...ntah.la kan)...now cbox telah mula beroperasi di blog sarah...not shoutmix lagi..hehe..

ok la..tu je la yang sarah nak cakap..haha...entry yang membosankan dan yang ntah pape je la tu pun nak cakap.....wee~
MOOD: bosan..
P/S: tapi cbox nie cantik gak kan...walaupun x berapa nak best sebab kena masukkan name and url setiap nak blogwalking tu..hehe

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: