info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Waktu yang dinanti2 bgi bdk PMR

Kepada adik-adik yang dah amik result PMR and dah berjaya mendapat keputusan yang cemerlang..tahniah k..bagi yang tak seberapa tu jangan sedih usaha lagi untuk SPM nanti...korang masih ada masa untuk perbaiki...Doakan akak tok SPM nanti ea..hehe..
urmm..tengok adik2 yang amik result PMR hari nie teringat pula masa sarah amik result PMR 2009 dulu..berdebar-debar nak tunggu result tu sampai kat skola...rasa nak menangis pown ada...hope result SPM akan datang lebih baik dari result PMR 2009..seram nak tunggu result SPM...

UPSR 2006(done)
PMR 2009(done)
SPM 2011(coming soon)hope lebih cemerlang..amin..

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: