info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



1st CONTEST | Blog Paling Comel



See....tengok tajuk je dah tau tujuan sarah update...hehe....sarah join Contest buat sekian kalinya....lama kan x join contest2 or Giveaway nie so sarah mencuba la nasib..mane la tau ada rezeki sarah tok menangkan...
Ehh..ehh..tapi blog sarah comel ke..?? x cukup comel lagi kot berbanding ngan blog2 lain...huhu..
x pe la belum cuba..belum taukan..
ok meyh tengok syaratnye lak..
1. WAJIB follow blog Aqies and Zyhaa untuk mengetahui perkembangan contest ni 
2.Buat post pasal contest nih di blog anda 
3. WAJIB letak Banner 
4. Tag sekurang kurangnye 2 orang kawan blogger dan make sure diaorang tahu 
5. Tinggalkan link entry di "comment box" Aqies And Zyhaa 
6 . Pemilihan berdasarkan blog yg comel dan menarik 
7 . Pemenang akan dipilih seramai 4 orang.Ditukar kepada 7 orang. 
8. Tarikh tutup : 31 Januari 2012

Sarah nak tag semua rakan2 blogger sarah yang singgah di blog sarah ni...
P/S: korang2 join tau...click je banner kat atas too lau nak join k.. ^_^

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

1 Prince n Princess sedang komen: