info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Buat Felt Craft banyak2 and jual..

Holla semua..huh...penatkan..kan..hehe..apa yang penatnya ek...
hah!!..tengok tajuk at atas tu...
Buat Felt Craft banyak2 and then Jual...dapat duitkan..hehe...
Now ada la beberapa orang kawan sarah nak tempah phone keychain dari felt craft nie...
thanx pada yang dah support sarah too...
and sekarang sarah ngah buat tok hantar at kedai pula...
hope diowang nak amik la kan...hehe..
buat permulaan nie sarah just nak hantar 12keychain je kat kedai to(awat sikit sangat)
kan sarah dah cakap untuk permulaankan...hehe..
nak tengok tak hasil2nya...

Baru sikit je wat...


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

8 Prince n Princess sedang komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

byknya..akk pon xpernh wat byk cmtu..

CintaZulaikha said...

cantekkk, sarah leh wat sepit rambut tuk baby tak..akak pnh tgk ada jual. dep acam tampal bentuk love tuh kat sepit rambut. ig boley, respon ek..kehkeh..nak tau brapa harganya tuk sepasang..

Mya Dixxeose said...

lawaa domo tu :) nak jugakk.hehew..

Pwincess sarah said...

Kak nuyui: hehe...nie la kerja orang yang ngah tanam anggur(menganggur)..hee~..

Kak nazariah: hee~..adik x pernah wat lak yang sepit too...t la adk cuba wat ..

@Mya Dixxeose : mai sini lau nak..hee~

Mya Dixxeose said...

hehe.sini tu kat mane kak ? hehew..

Pwincess sarah said...

@Mya Dixxeose: ermm..ntah la..hehe...

iMBobo said...

wah, klau buat GA ni mesti ramai join :)

Pwincess sarah said...

@iMBobo : GA ea...ermm..ada gak la terpikir nak buat GA...tapi tengok la akan datang..