info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Facebook Vs Facebookis..

Holla dear...hai..hoho...sape lebih hebat..??
ada yang tak tau lagi ke tentang kewujudan facebookis nie......hehe...meyh sarah bagitau... facebookis nie tak jauh beza ngan  facebook sama je.....tapi rasanya facebookis nie lebih menarik kot..(baru berapa minit join x sampai 1 jam pown lagi..dah ckp menarik..hehe) nak tengok tak perbezaan antara dua laman sosial nie..jap..jap..

Facebook





Facebookis


Nampakkan....hah..tak de beza pown...just beza ada "is" "kis" ehh...ukan kiss tu ea..hehe...
Layout facebookis nie pown sama dengan facebook...
macam tak de nama lain dah kan...apa da...huhu..
pape pown...facebookis nie menarik gak....anda berminat nak join...? minat?? ye ke..?? ye la..
..lau minat and nak join Click sini untuk daftar... ...ehh..ehh...lau dah join tu sila2kan lah at sarah ea..jangan segan-segan..jangan malu-malu tau... 

selamat mendaftar..






➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

7 Prince n Princess sedang komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tu dia..byk dh muncul..dari negara mana ni?

Pwincess sarah said...

ntah la...adk pown x tau..

SITI NUR AMIRAH ! said...

hik2 . nak cube buat jugaklaa XD

Pwincess sarah said...

@SITI NUR AMIRAH ! : meyh la cuba... :)

Shahrol Nizam said...

waa...nk2...nk jgak

محمد رازيق said...

salam ziarah. nice blog.. salam kenal. free2, jmput singgah blog, jmput bc entri : DAHULU itu.

Yen said...

ni ader satu. saya dah createkan.. yg ni versi malaysia.. harap dapat support dari u all.. ni alamat webnya. http://www.carimember.com . Cantik web awak.. thank..