info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Happy Besday Sweety...

Holla semua...siapakah sweety too..??
ini dia my beloved adopted sister..
AdeQ fatin fatihah a.k.a.. adeQ teha.. n_n

(dear...sorry k akaQ kidnap pic adeQ yang nie..hehe..)
akaQ and abang nak ucapkan Selamat hari lahir yang ke 15... dah besar dah adeQ kita sorang nie kan..hehe...ermm..taun nie PMR kan dear,...belajar betoi2 tau...jangan asyik ingat nak main je..hehe... Buat betoi2 tau PMR nie...t lau dah dapat result jumpa abang suruh abang belanja..hehe..(minta je ape kat abang nanti..hehe..jahatnya) ..ok la..wish luck and happy always k dear...kamu berdua  sayang adeQ sangat..sangat..  ...akaQ x de pape pown nak bagi..akaQ ingat nak wat an video tapi tak sempat la sayang so akaQ just buat entry nie je k.. hope u happy.. and nie ade lagu tok kamu..




and happy..happy besday to u.. :)

(nie spesial for u..hee...comelkan penguin too.. ^_^ )

P/S: nie je la yang akaQ mampu bagi...lau dekat leh la akaQ belanja adeQ..  :) <3

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

1 Prince n Princess sedang komen: