info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Hari Minggu Yang Panjang..

Holla...hehe..
Hey ..pejam celik..pejam celik dah hari minggu dah...sekejap je kan...tapi ape yang menarik tentang hari minggu??? hari minggu....ermmm..sarah rasa hari untuk orang Holiday kot...hehe...Maksudnya..berkumpul dengan keluarga la..isi masa lapang dengan keluarga..lakukan aktiviti berfaedah bersama-sama....bestnye hai...
Bila lah dapat berkumpul ramai-ramai ngan family lagikan...time raya je la dapat berkumpul ramai-ramai..uhh..boring.. (untuk pengetahuan korang sarah tinggal bertiga je at umah ngan mak and ayah only) bosan kan....tak de kawan kat rumah...lau ada kakak ke abang ke kat umah kan best...(sarah anak bongsu...kakak and abg semua dah kawen..tinggal sarah ngan kakak sarah sorang je gi..) nie la...setiap hari minggu je bosan..minggu je bosan..(dahsyat no an..tak la setiap..kadang2 je kot) ..ape la yang sarah cite nie pown sarah tak tau..hehe...Back to the point...
sebenarnya sarah nak tanya korang macam mane dengan hari minggu korang??? adakah macam sarah gak just dok rumah je...? ataupun korang pi bercuti...jalan-jalan ngan family??? ce kongsi ngan sarah...nak tau gak aktiviti masa lapang korang,..lau sarah ...sarah ..sarah wat craft, baca novel, facebooking, blogging, men game,edit pic...and sebagainya la...(banyak kan...haha..tadi kata tak de wat pape tapi tengok to...hah kau banyak...:D )
jom..jom...chat ngan sarah...hehe...

meyh layan lagu kat bawah nie..


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: