info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Hasil Felt Craft yang seterusnya...

See...hah...nie la surprise sarah...semalam sarah tak sempat nak update pas habis tengok AJL...huhu..
Sekarang sarah nak update...nak update apa..??? tengok tajuk pown dah tau kan...hari nie sarah nak tunjukkan hasil craft sarah yang seterusnya...yang nie bukan bentuk bintang or love tu tau...yang nie sarah buat patung and karekter kartoon lak....nak tengok tak hasilnya...jeng..jeng...jeng... 
loooaaaddiiinggg jap...
.
.

seee...
comel tak...nie semua first sarah buat ...
bear,domo and angry bird nie pown sarah dah angkat diowang jadi model sarah yang terbaru...hehe..
ini antara model2 terbaru yang sarah sayang...hehe...model nie belum ada orang beli lagi nie...lalala~...nak tengok hasil daripada photoshoot petang tadi...(mcm manusia lak hehe..) ok jap ea sarah upload...
(3 sekawan sedang berehat2 di bawah pokok cendawan...)
(ngah dating kot ..huhu...blakang tu pasangan burung...)
( mane pasangan mu nie encik domo?? sorang2 je..)
( hai cik domo...saya di sini...sini..sini.. n_n)
dan akhirnya mereka berdua dating di atas bumbung bersama2....
(ehh..korang perasan tak mana angry bird pergi...sarah pown tak tau..huhu...kena kidnap kot..)

P/S: sekian ini lah hasil craft sarah dan hasil photoshoot sarah petang tadi...bear tu idea kakak sarah..hehe..ok la......lau nak tgk craft2 sarah or nak tanya pape pi je at Page sarah or add je at fb.. Sarah zandra ..ehh..ehh..jgn lupa like page sarah ea...hehe...

korang yang baik hati...sarah nak minta tolong sikit nie...tolong click nie..
thanx k pada yg click.. ^_^ and komen la craft sarah tu..

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

10 Prince n Princess sedang komen:

Azatul Fasihah said...

ala-2 comel nyer dyorg. nk satu .. hehe

Pwincess sarah said...

@Azatul Fasihah : mmg comel pown ..de mcm tuannye kan..hehe...
jgn kidnap model2 sy nie tau...haha.. :D

Azatul Fasihah said...

hehe. ble bleh request nk order ni.. leh tak wt muke cm tuan die. huhu

Pwincess sarah said...

@Azatul Fasihah : dye boleh lah...tpi jgn tuan dye...huhu... no..no...muka tuan dye x boleh di copy...hehe..

Suza said...

hahaha ...comel2 sume nyer ! LIKE IT :)))

Pwincess sarah said...

@Suza : thanx.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg comel craft tu syg..cute aje..

Pwincess sarah said...

@nuyui a.k.a miss YUI : comel an...ann...hehe...

suria_indah said...

hi dik...sis (cc) dah tgk dah craft adik tu..nk suh komen??...sis pon xlah bgus sgt pon..huhuh..but gud job dear!!...cantik dan kemas...tu penting sekali..chomel sgt sama sepeti blog die yg pink ni dan pilihan lagu2 yg sgt chomel2...sedap plihn lagu tuh...d vry2 like..hehe

Pwincess sarah said...

hehe...thanx sis..nie pown first time buat... :)