info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Kenapa Boleh Ngigau Nie...??

Holla...hehe...memalukan betul la malam tadi...boleh lak ngigau time ngah reply mesej Mr F...hehe...malu seyh ngan dia...nak tau ape teks sarah masa too..hehe..tiba2 je...

Mr f : mama nantok dah ea.??
Mrs S : Ha'a pa...ma x sanggup bg naik bas....

hehe..see..?? apa kaitan dengan bas ek..hehe..pelik2 je la sarah nie kan...boleh pulak tersend macam too..wat malu den je..hehe..rasa macam nak tutup muka akai topeng je lau jumpa dia nanti..haha..(nasib bek dia ok je..)..
cakap pasal ngigau nie korang pernah tak ngigau...?? ngigau ni banyak jenis tau...bukan sekadar bercakap..malah berjalan , berjogging, ada gak yang sampai tendang-tendang dan menjerit-jerit...nak tau puncanya tak??? read bawah...

1. Sebab tidur tak basuh kaki dulu sebelum tidur...lagi2 lau yang suka ronda-ronda malam too balik rumah terus tidur..(tolkan)

2. Mase waktu siang korang gurau-gurau ngan member-member sampai tak ingat dunia...too la sebabnya ngah tidur malam korang tergelak2 sorang2 macam orang kena rasuk(macam pontianak mengilai)


3. Tidur yang tidak mencukupi pun boleh gak...tu la asyik online je 24jam macam mana la tak ngigau kan...penat sangat kan...kesian mata kita..

4. Stress di tempat kerja..sampai ke tidur pown dia pikir sal kerja( apa pun tak boleh la)

5. Sebab takut yang teramat sangat...macam nampak hantu je sampai menangis-nangis...huh..(nie mesti sebab masa siang2 too suka main hantu2 atau pun tengok cite hantu...lau tak pown kena marah ngan sape2 je la yang wat kan dia takut)

6. Mungkin juga terbawa-bawa dengan mimpi time tidur too..

P/S: too je kot yang sarah tau ..lau de tambahan silalah tambah at komen..hehe..korang pernah ngigau..?? masa kecik-kecik mahupun sekarang?? silalah baca penyebabnya,.

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

Shahrol Nizam said...

ish2,...ape nk jdi ngn twin corng ni..nigau plak time msj ngn capital F..haha

Pwincess sarah said...

hehe...tu la...nasib bek capital f nie sporting...layan je..hehe..