info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Malam AJL..

Hai...now..jam menunjukkan 8.05....
lagi beberapa minit jam lagi AJL kan..huhu...
korang sokong sape..?? sarah tak sokong siapa2 pown..hehe...siapa menang itu la yang sarah sokong..
boleh ke macam tu...lalala~...ada sarah kesah..hehe..
Tak pe la lau yang kalah tu boleh dipertingkatkan lagi kehebatan diowang...
yang dah menang tu nanti jangan pula sombongkan...

ok...sekarang bukan time sarah udate blog kot...haha...jap gi time sarah update blog...ade something yang sarah nak tunjukkan ...tungguuuuuu...penat tau sarah buat...huhu...nanti ea...bukan sekarang...
tengah malam nanti la..huhu...lau tak pown esok...ada lagi benda yang nak buat nie...sabo je la...
surprise k.. 
(surprise la sgt :P )
ok..papai....sampai jumpa nanti...

Label: Entry ntah pape.. :P

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

sape yg deco blog neh?... cantek r... tlg buat ley tak...hehehe....

tgk AJL eh...

AJL vs Ustaz Azhar...hehe

Pwincess sarah said...

@DefarhanoVII a.k.a BoyPJ :
deco sendiri je blog nie... :)

yup...AJL vs Ustaz Azhar...ustaz azhar la yg menang..hehe..

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

deco sendiri eh...
terror nye.. (",)
cantek.... ade gune ape2 software ke edit html tu je

Pwincess sarah said...

@DefarhanoVII a.k.a BoyPJ : edit yg sedia ada je....men gode2 je semua html yg ada ...jdi la mcm nie..huhu..
x guna software pape pown..