info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Saya nak souvenir dari Indonesia GA

Holla semua...selamat petang...
Sape nak Souvenir dari Indonesia...meyh sini2 join...hehe..
nak join tak GA nie...lau nak join meyh tengok banner kat bawah..

(click banner nie tok join)

.Syarat-syarat penyertaan.
:: berwarganegara MALAYSIA *wajib
:: like fb page TCA --> Teratak Cik Asfz's Official Blog [T.C.A] *wajib
:: FOLLOW blog TCA *tiada paksaan
:: klik INI, churp2 dan Nuffnang ok! *tiada paksaan
:: Buat 1 entry yang bertajuk "Saya nak souvenir dari Indonesia GA" dan tepek banner di atas dalam post. Pastikan banner tersebut di link kan ke blog ini..*wajib
:: Tag 1 orang kawan blogger anda dan pastikan dye juga tahu anda telah mengtag dye :) *wajib
:: Bila dah siap, hantar URL entry korang diruangan komen,HANYA DIRUANGAN KOMEN entry ini sahaja..tempat lain tidak akan dilayan!..mentionkan sekali FB id korang yek! :D *wajib

UPDATE!!
*WAJIB*
kemudian

Sarah tag 

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

5 Prince n Princess sedang komen:

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

thanks da tag akak dik :) good luck !

Pwincess sarah said...

welcome kak.. :)

Cik Asfz said...

thanks dear for joining.. :')

ur lucky no is 28..

good luck ok :')

CintaZulaikha said...

hope sarah menang..bnayak nih GA yg akak tgk sarah masuk..hehhe

Pwincess sarah said...

kak ct...hehe..insyaallah...lau de rezeki adk dapat la.. :)