info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Siapa Nak Hadiah... ???

Hai..hai...
Mai sini jap sarah ada berita gembira nie yang sarah nak bagitau...korang nak hadiah tak..??? ala jangan risau dia tak pakai random.org...tak pakai pengomen terbanyak..tak pakai like2 too semua macam contest or GA yang korang sertai too...yang nie mesti korang semua akan dapat hadiah punya la...sarah nak memperkenalkan..Laman web sosial Octove 
Octove merupakan satu laman web sosial buatan Malaysia jauh berbeza dan mempunyai banyak kelebihan berbanding di laman web sosial yang lain.Rugi pada siapa yang tak join...

Apa menarik sangat dengan octove nie..??
  • Octove nie menggunakan sistem octopoints...yang mana point ini akan bertambah apabila kita update wall, uload gambar, komen atau pun lain2....Dengan adanya point ini kita boleh membeli barang2 yang terdapat di Point Shop seperti keychain,beg,tiket wayang, voucher dan lain2..dengan hanya menggunakan point ,bukan wang ringgit malaysia k.. (^_^)
  • Semakin banyak kita update or upload ..point kita akan semakin naik dan peluang untuk memperolehi barang di points shop juga semakin cerah...
  • Untuk pengetahuan korang 100 points automatik akan diberikan secara percuma kepada sesiapa yang mendaftar Di sini
  • Contest atau peraduan2 pown ada DI sini 
  • Di Octove nie ,korang semua tak boleh sombong tau....sebab kalau korang sombong,points korang takkan naik...
  • Jangan risau pihak Octove sememangnya sempoi dan mesra...
So meyh la join Octove nie...tak rugi pown kalau korang join...sarah tau masih ramaikan yang tak tau berkenaan dengan octove nie so meyh join ramai2...(Octove nie buatan malaysia k)

Cara Untuk Mendaftar Octove :
  • Click Sini untuk daftar
  • Daftar seperti biasa dan click create my account. Korang boleh daftar melalui FB atau Twitter korang. Just klik allow ok.
  • Lepas daftar, check email korang untuk mengetahui mesej dari Octove.
  • Seperti yang dinyatakan, 100 points automatik diberikan secara percuma kepada sesiapa yang daftar di SINI.
  • Mudahkan...selamat beroctove k.. :D
Korang2 ..lau dah join tu jangan lupa "VOTE" untuk Octove.com nie k...http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=46 go to that link and then sign up as a new user there...then Vote..
 P/S: Entri nie adalah atas permintaan oleh pihak Octove sendiri untuk sarah mempromosikan laman web Octove nie...mesti ramaikan yang masih tak tau akan kewujudan laman nie..so mari la join Octove nie...
dan jangan lupa men "VOTE" untuk Octove.com nie...  
http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=46
Caranya..: go to that link and then sign up as a new user there...then Vote.
thanx.. :)

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

5 Prince n Princess sedang komen:

Mya Dixxeose said...

akak,lau nk buang social tu plak cane? nk buang slh 1 sb sy dah trbuat gne duaII fb sy.. yg mail yahoo utk fb 1 lg dah xingt pass:(

cik hijau purple VS nur faie said...

thanks for the information , nak join octove ny jugak laa , :P

Pwincess sarah said...

@Mya Dixxeose : dik...sowie akak x tau mcm mane too..

@cik hijau purple VS nur faie : welcome..hehe..selamat join.. :D

Awie Omar said...

Saya nak!!!!

JOM LA TENGOK SEGMEN SAYA BUAT NI.
NEXT TOP BLOGGER 1 DAH MASUK EPISOD 2
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-2.html

Pwincess sarah said...

@Awie Omar : yup..mai la join.. :)