info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Update status first 1/1/2012..

Hollllaaaa semua....hai...
Hari nie adalah permulaan tahun 2012....ohh..sedih rasanya bile dah tinggalkan tahun 2011 yang terlalu banyak kenangan tu(kenangan la sangat hehe) ok...hah!!.. ape perancangan korang ari nie..?? bagaimana permulaan hidup korang hari nie...?? adakah lebih ceria ...?? ataupun sama je macam sebelum nie....cer pikir...Lau sarah..sarah rasa lebih dewasa kot...coz parent dah bagi sarah kuar pi bandar sendiri...sorang2 tau x...?? (pada korang yang budak bandar rasanya tak la terasa an...bagi gadis kampung macam sarah nie*kmpung la sangat* maybe rasa seronok kot coz ukan senang parent nak lepas an pi bandar yang bape kilo meter dari sini dgn tempoh masa 1jam untuk smpai) hehe...sebenarnye tak la first time...dulu sarah penah gak pi air tawar 2 sowang2 ..pi umah kawan sarah at sana...(kawan perempuan tau) ..apa yang sarah melalut nie..haha

Ok back to the point...(aktiviti sarah hari nie)
Hari nie sarah pi bandar(kota tinggi) hang out with Aqila jap..sebab dye nak pindah ke kelantan(pindah randah je la cik kak nie an)...punya la lama tunggu cik kak nie sampai...so sarah pi la jalan-jalan dulu...pusing2 at plaza kota, pi kedai kain cari barang tok wat keychain..beli novel...pastu pi watson beli barang sikit...patah balik pi plaza kota(gedung) nak tunggu dia...sementara tunggu too sarah pi la kedai buku kat situ...and sarah beli novel...ala...novel "Cinta kau dan aku" (novel cinta je la cik sarah nie an) ...pastu tunggu dye kol 12 dye sampai...and kita owang janji nak jumpa at KFC...so sarah terus la pi KFC... borak2 la bagai..(macam nie la setahun tak jumpa..hehe) ...tup..tup...dah kol 1 lebih dah and sarah kena balik...(tau2 je la kan lau balik lambat nanti kena la membebel..hehe) ..sebelum balik tu sarah pi la teman dye dulu pi amik duit at bank pastu kitowang berpisah at depan KFC...sebab dye nak jumpa ngan kawan dia..so sarah terus la ke station bus tunggu teksi...and now sampai kat umah update blog..  :D

P/S: sampai sini je la....opsss...ehh..sebelum tu masa kat KFC sarah de bagi dye Phone Keychain yang sarah buat tu kat dye buat kenangan...hope dye simpan dengan baik la an,...
( I WILL NEVER FORGET YOU MY FRIEND )

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: