info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


blog sarah sudah bertukar wajah...!!

hye..hye...korang..korang...perasan tak..?? blog sarah dah bertukar wajah..hehe...comel tak.... 100% di edit oleh sarah sendiri...hehe...comel ke tak..??? pink gitu...hehe...biasa la...sarah an cik pinky...gile pink..hehe..
Yang atas nie gamba blog lama....korang bandingkan lah dengan tengok pic and yang sedia ada nie...jauh bezakan...hehe...dari luar sampai ke dalam...sudah bertukar...toink..toink... tu la...dah dewasa dah blog sarah nie...hehe...esok dah 1 tahun dah dye... haha...
tolong komen-komen sikit dengan design terbaru nie...penat tau sarah edit...huh ==" ...gempakkan hasilnye...wink..wink.... Pwincess Sarah Blog dah betul2 jadi princess nie... tengok la de istana..hehe...
ada yang tak suka ke?? awak tak suka saya tak kesah pown...asalkan saya happy tengok blog saya dah berubah...hehe...ok..papai...jangan lupa bagi komen sikit tau.. ^_^


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

5 Prince n Princess sedang komen:

Tihara said...

wahh dah berwajah baru laa...nice ;)

Pwincess sarah said...

@Tiharaha'a...dah berwajah baru...comel an..an..hehe

MaYa MustWany said...

comel ..hebat edit sndri..mas kalau edit msti take time untuk refresh otak..hihihi

Dianaa said...

Wahh! Serba pink semuanya. Memang fanatik sangat dengan pink ek?

Pwincess sarah said...

@MaYa MustWany hehe..nie pown jenuh cari idea nak buat mcm mane...nk men ngan code2 dye lagi..huhu...gini la hasilnya...


@Dianaa hehe...ha'a la...sarah mmg fanatik sgt dgn pink nie...nmpk sweet je...