info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Contest Blog Tomeyh Momeyh

Hye...lama dah sarah tak join contest2 nie...selalunya sarah join GA je...sekarang sarah nak join contest lak.
Contest ape...??? nak join ?? nak tau contestnye macam mane..?? (byk betul pertanyaan..mcm nie jom click banner kat bawah nie dulu)

(klik banner nie tok join..)

hah...!! dah klik belum banner too..?? dah tengok belum syarat2 nak join..?? hadiah dye pun menarik bukan so ape lagi jom la join contest nie...meyh sini tengok syarat2 nye...sarah tunjukkan je la ok.. ^_^

- Follow blog Saia , Joe , Sai ( wajib )
- Like Fanpage [ joey Aten ] ( wajib )
- terbuka kpada smua jenis manusia :p (boy & gurl )
- Ltakkan Banner berlink n Buad eNtry b'tjuk "Contest Blog Tomeyh Momeyh".. (Tuto Banner berlink)
- Tag skurangnye 2 0rg dan pastikan mereka tahu ( sunat je//heee )
- Follow n like sponser ;] ( wajib )
- Postkan Link entry di kotak komen smaada di blog Joe , Seha / Sai
-Link yg betol , PLzz sertakan ID bLog & ID Fb ( wajib )

Tarikh tutup = 1 April 2012

dah pahamkan...dah..dah..join cepat walaupun tarikh tutupnye lambat lagi..toink..toink..goooo..
I
I
V

P/S: ok tu je awak..awak selain yang di tag tu..jom la join juga ea... wink..wink... 

Blog ID : 7429350991292393492

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

Cik Rose Cute said...

thanks tag akak ya...

Pwincess sarah said...

@Cik Rose Cute same2 akak.. hehe

Tihara said...

good luck eks..cedap jer nama kontes..tomeh momeh...hehe..nice :)

Pwincess sarah said...

@Tihara thanx sis.. :) hehe..unik kan namanye..