info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



CONTEST : DUIT vs MIMPI by YUI & EZA

weee~...
hehe..sarah nak join contest lagi...lagi..and lagi... :D 
contest apa lak kali nie ye...jeng..jeng..jeng..
.
.

(click banner tok join)
Yaaa...contest duit vs mimpi....contest dari Kak nurul and Kak eza ..mai kita join same2 jom...

Syarat-syaratnya:
1) Buat entry dengan tajuk " CONTEST : DUIT vs MIMPI by YUI & EZA" 
2) Letak banner dan linkkan entry ini 
3) Teka jumlah duit dalam gambar diberikan 
4) Bagitahu impian anda tak lebih 25 patah perkataan impian selalunya seperti mimpi kan ^__^ 
5) Merupakan blogger yang beralamat di Malaysia  memudahkan proses pengeposan 
sarah nak teka duit at bawah nie dulu ye..
berapa nie..??sarah bukannya pandai sgt nk teka nie....jap..nak kira..
RM 224.1 kot ea...hehe...

Impian sarah ye..
Impian sarah nak ada duit banyak...boleh beli apa2 je yang sarah nak kan...then sarah nak bawa mak and ayah pergi tunaikan haji dan umrah... tu impian paling utama la... ^_^

minta-minta la impian sarah jadi kenyataan kan.. ^_^

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..bgusnya tekaan ea..hihi..

impina tu insyaALLAH.amiiinn..

good luck tau..

Cik FaRiZaM said...

good luck tau

Pwincess sarah said...

Kak nurul : hehe...men teka je tu..
amin.. ^_^

Cik FariZaM : thanx.. :)

Eza Boom Boom said...

datang round-round ;) menilai entry.. Hihik ;)

All the best :D