info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Contest I Love Being Awesome..

Hye reader and follower...see title hari nie..
dah tau kan apa..good.. ^_^.
sarah nak join contest lagi la....ingatkan semalam nk join tapi tak sempat lak...so hari nie sarah join k..
2meyh tengok banner at bawah nie...click la lau korang nak join juga..

(comelkan banner contest dye nie...click la ea lau korang nak ke contest nie)
Meyh tengok cara tok joinnya..:
*Follow dulu blog dia(wajib tau)
*Like the business page- AppleCherry Page (at fb tau)*Buat simple entry di blog anda untuk menunjukkan anda join contest ini.
*Letakkan banner serta link blog kitaawesome.blogspot dalam entry tersebut.
*tinggalkan link penyertaan korang at komen entry dye tau..
*Deadline : 29 feb 2012
sebelum tu sarah nak bagitau nie..pada yang tak de blog pown boleh join gak tau....
caranya:
*follow blog dia(wajib)
*Like page dye...(sama mcm kat atas)
*share entry http://kitaawesome.blogspot.com/2012/01/contest-i-love-being-awesome.html menggunakan fb korang..
*Tinggalkan link yang menunjukkan anda telah share entry tu at fb korang dalam entry tu gak tau..

ok..tu je la...hadiah..??? korang boleh tengok sendiri... good luck.. :)

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dik..

jemput join cntest simple akk n eza ea..

http://nusha1706.blogspot.com/2012/02/contest-duit-vs-mimpi-by-yui-eza.html

Pwincess sarah said...

ok kak... :)

Atiqah Maznan said...

hi dear ! thanks for joining this contest :) btw , i'm already following you . dalam this week saya akan letak semua link blog for those who joined my contest , awak boleh tengok ye . thanks again :)

Pwincess sarah said...

@Atiqah Maznan : ok dear.. :)