info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Exclusive Giveaway by Niena Sofea

Hai...selamat petang...hari nie kite join Giveaway lagi tau...
cik niena sofea invate sarah join contest dia...hehe..sebenarnye hari tu sarah dah nak join dah tapi boleh terlupa lak.. hehe...hari nie sarah join k.. ^_^
meyh click banner at bawah nie tok join..
(click banner nie untuk join k..)

Info :
1. Untuk perempuan sahaja
2. Pemilihan melalui Random.org (tidak ada istilah pilih kasih atau tidak adil)
3. GA ni tutup petengahan tahun sebab masa tu ramai adik2 yang duduk asrama tu boleh join + Niena boleh berikan sepenuh komitmen sebab masu tu cuti sem
4. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang  ,GA ini dibatalkan

Syarat2nya :

1. Follow blog Niena (WAJIB
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni .. =)
Nak tag sape ek...ermmm..sis...sarah tag semua blogger yang singgah kat blog sarah je la ea...awak...awak...awak semua...sarah tag awak semua yang baca entry nie tau...and good luck semua.. ^_^

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

yang kama said...

macam mana awak buat blog ni?
sungguh cantik

Pwincess sarah said...

@yang kama : blog ni saya edit sndiri..template semua sy design sendiri