info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



felt pocoyo dah siap...

Hai..selamat malam dan salam maulidur rasul.. ^_^
sebenarnye pocoyo sarah dah siap dah hari tu...hehe..just malas je nak buat entry baru...(malas la sgt..join GA and contest rajin lak..hehe..)nak tengok tak hasil pocoyo sarah...pocoyo ke..?? no komen...korang tengok dulu la ye dan ringan2 kan lah tangan untuk komen k.. sebelum sarah upload pic pocoyo tu...meyh tengok kereta unik nie..
macam mane...unikkan...?? ada udang di atas bumbung kereta....weee~...hehe...macam2 la...bayangkan lah udang tu hidup lagi...abis la kita kena sepit ngan udang tu..hehe..
ok sekarang sarah nak tunjukkan pocoyo sarah yang comel ea...sarah upload yg asal dulu tau..
(ini yang asal dari encik google..)
(okey nie la pocoyo sarah..apa komen korang?? same ke x ye..huhu...mcm lain sikitkan...muka dye putih sgt coz kain warna mcm at gmbar tu x de so sarah guna la warna putih..huhu...lepas tu ubah tgn...mulut pown warna merah..hehe..sedap2 je sarah ubah dye..hehe..sorry pocoyo.. wee~...model sarah dah siap..tinggal cari tempat an nak shoot nanti bersama kawan2 dye yg lain...)

P/S: nak cuba buat spongebob lak la..tpi ade yang request suruh buat adudu(karektar boboboy la) , smurf and elmo...huhu..ok apa2 pown sarah kena siapkan tempahan nama dari abang angkat sarah dulu.hehe...character tu semua coming soon k....^_^




➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

Cik Gadis Pink (Cik Pinky) said...

Wow . Kreatiff nye kamoo . Cantik lah pocoyo tuh . :-D

Pwincess sarah said...

@Cik Gadis Pink (Cik Pinky) : hehe...thanx...percubaan pertama buat pocoyo nie.. :)

Tihara said...

cute jer..salam maulidur rasul :)

Miss Kagimoto said...

so kawaii !! :)
miya tringin nk bljr gune felt tp tak bjaye..hehe
miya pon buat jgak kraf tp amigurumi :)
jmput lah ke blog ye :)