info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


hello kitty felt keychain..

holla...hari nie sarah nak update hello kitty felt keychain yang baru je sarah siapkan..
sebenarnya ada orang request buat nie.. meyh tgk kat bawah nie


Yang besar tu keychain biasa...yang kecik tu hp strap...comel tak..harga and sizenya ada kat bawah setiap pic at bawah..

Hp strap nie...
saiz: 6cm (tinggi dye)
Harga : RM 5/pcs (beli byk dapat diskaun)


next keychain

size besar tapak tangan dalam 7cm
Harga : RM6.50/pcs(beli byk dpt diskaun)

P/S: size boleh dirunding ikut kesesuaian ...kalau nak bentuk lain pown ada... tapi kalau yang susah sarah tak boleh buat la...hehe..ok la tu je untuk hari nie..penat dah...nak siapkan brooch pulak..


Klik la sini lau nak tengok hasil kraf sarah yang lain dekat fb

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

Cik FaRiZaM said...

comey nyer keychain tu, sy peminat n pengumpul key chain >_<

Pwincess sarah said...

@Cik FaRiZaM : meyh la beli..lau beli byk sarah bagi diskaun..

Anne Syahira said...

comelnyer... i like!

Pwincess sarah said...

@Anne Syahira : thanx dear.. :)