info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Jom Shopping di blogshop craft n crochet...

Hai...selamat pagi...
sarah nak perkenalkan satu blogshop yang mana menjual barang kraf dari crochet..apa itu crochet?? ala craft dari benang kait tu la....ok pemilik blogshop Craft n Crochet ini adalah Kak Tihara ....lau korang nak tau macam2 barangan ada dijual di sini..semuanya 100% hasil buatan tangan ok..
antara barangannya adalah brooch,phone case dan macam2 lagi..harganya pown berpatutan juga...
jom kita tengok apa je yang menarik..:
Harganya pula hanya RM3.50 satu...perbagai warna yang kita boleh dapati...
jom tengok phone case lak..
nie di antara koleksi phone case yang ada..
harganya pula RM10 
(nk warna lain pun bolehkan kak Tihara ? )
bukan sahaja brooch and phone case....ada juga pencil/make up case...comel2 pula tu...jom tengok kat bawah ni..
Wah,..wah...wah...comelkan...purple gitu....i like..hehe :D
Harganya RM18.00 satu..
code : BG29
sizenya: 18.50cm (kot...x tau..lau nak tau kena pi tgk sndiri la)
pelbagai warna dan design ada ...tak percaya pi la masukke blog Craft n Crochet ataupun blog Kak Tihara

sebenarnya banyak lagi craft2nye..dan pelbagai design...lau korang nak tau kena la terjah ke blog Craft n crochet nie..

P/S: cantik2 semua craftnye...rasa macam nak belajar mengait je...huhu...tapi tempahan felt craft sarah pown x siap lagi...hehe..tunggu la lau de mase lapangkan... :)

heps korang....Craft n Crochet nie ada buat GA bloglist tau...jom join... kat sini --> http://herba-tihara.blogspot.com/2012/02/giveaway-bloglist-craft-n-crochet.html





➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

4 Prince n Princess sedang komen:

Tihara said...

akak pn rasa mcm nk belajar felt craft tp tk dan..ni pun adik yg buat kait2 semua ni..

good luck sarah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh masuk blgshop sis tihara =)

Mohd Ridwan said...

Wah,kalau kita gegurl mesti kita dah beli tau!Cantik sangat! (^_^)Y

Pwincess sarah said...

@Mohd Ridwan hehe...boboboy pown boleh gak la...tpi corak len la..hehe..lau x pown kan boleh buat hadiah tok bg yg trsyg...hehe