info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Pupel Liyana Mega Giveaway

toing..toing...uit..hari ni sarah nak join Giveaway lagi la....rasa mcm dah lama lak penuhkan entry blog nie dengan contest+giveaway...hehe..
Kali nie sarah nak join "Pupel Liyana Mega Giveaway " ade hadiah x..?? mestilah ada...apa la...cepat2 ada lebih 50 hadiah yang boleh kita rebutkan...x percaya..??? tengok la sendiri ...hehe...moga sarah dapat la salah satu hadiah tu...nk join?? meyh click banner kat bawah nie..

jeng..jeng..jeng...ini lah bannernya....lau ada masa yang terluang then tak tau nak update apa sini la join..
mana la tau rezeki korangkan tok menang..

jom tengok sponser2nya pulak..:
Tengok hadiah ngan sponsernya banyakkan...ok dah percaya...apa lagi..jom la join..
awak tengok tu...hehe...awak kena tag dengan domo and cinnamoroll.. hehe..ok...
join tau... ^_^

Tarikh tutup GA ni: 29/2/2012

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

Rafflesia™ said...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

Pupel Liyana said...

gud luck :)