info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



siapa tau nama dia apa...??

holla...toing..toing..toing...hehe
Selamat malam semua...sarah nak tunjuk hasil craft sarah....tapi sarah tak tau apa namanya...ada yang tau tak namanya apa...hehe...(nie kes men buat je la...tengok kartoon cantik+comel je terus buatkan..hihi) ...awak..awak...tau tak nama benda kat bawah nie apa..?? si comel nie la.....
hah..tu dia...tu dia dah mai dah...hah...dah mai dah dah comel tu...hehe..
comelkan..kan...cepat cakap comel...pok kang..hehe.. :D ..berapa jam ntah sarah buat patung nie...sampai jari comel sarah nie tercucuk jaram buat ini budak..hehe...(kalau sarah puteri tidur yg tercucuk jarum je tertidur comfirm dah tertido dah smpai pangeran datang...hehe..berangan je lebih cik sarah nie kan..) ehh,..ehh...apa nama dia ni...huhu...x pe la lau x tau...hehe...next nak buat hello kitty lak....sape mau...hehe...sape sokong...wee~...ok tu je...jom tengok photoshoot petang tadi bersama cik domo...cik pocoyo and cik bear...

ok..ini sebahagian je...ada lagi...sarah sambung besok je la..hehe....nak buat cerita la ..nie antara model2 nye...hehe...ok selamat malam...rajin2 la tolong komen k dear... ^_^


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen:

Tihara said...

cantik la sarah, pandai awak buat :)

Pwincess sarah said...

hehe...thanx sis.. :)

syamira zainan said...

comel sangat2.. :)

dan awk sy tag awk untuk contest.. jom join.. :)
http://syamirazainan.blogspot.com/2012/02/best-photo-contest-by-akinamar.html