info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Terpaksa Lepaskan peluang nie...ermm....

Selamat hari jumaat semua..jejaka..jejaka..sekalian sila2 lah pi solat jumaat k...huhu..
back to the point...peluang apa yang terpaksa sarah lepaskan tu..???
Macam nie ceritanya...semalamkan sarah de dapat 1 surat yang berbentuk poskad...nak tau apa isi kandungannya..?? yaaa... UNIT PENGAMBILAN KHAS PELAJAR!!!.. huh...kat mane..??
at KOLEJ INTEGRASI KEJURURAWATAN DAN KESIHATAN BERSEKUTU...ok happy jap coz nie cita2 sarah...tpi sempat ke coz tarikh temuduganya esok...ESOK korang..esok...bukannya minggu depan ke apa ke...tadi sarah dah col dah orang tu...dye tanya sarah minat tak nak pergi temuduga nie...serius hati sarah cakap yee..saya setuju...tapi mulut sarah cakap..ermm tak pe la...ayoo  kenapa leh macam tu...tapi lau dia pikir2kan sayang gak la sebab dah tolak peluang nie kan...tapi nak buat macam mane...dah dia hantar last minit je...macam mana nak siapkan semua dokumen yang dia nak nie...jap sarah upload poskadnye...and syarat2 nye..
bile nak pi skola nie...sempat ke... sedih... :(


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

10 Prince n Princess sedang komen:

nadiah.. said...

same lah kite...
saya pun bru dpt poskod nie ari nie...
nk pegi tp cm plek jew..
hahaa...
sdey lk klo lps kn pluang nie...

Pwincess sarah said...

@nadiah.. : kalau rase nak pi..pi la..lau rase x nak x pe la...pas kluar result spm t msti byk lagi tawarankan...pape pown good luck k.. ^_^

Anonymous said...

. same lhaa . kite pun baru dpat surat nie arinie . bru jer dpad nie . tpy temuduga die 20/01/2013 . ta tao lhaa na g kew ta .

zihafi said...

nk tnyer..kak dpt brpe result spm dlu?

Pwincess sarah said...

@zihafi : akk dpt 1A 3B 1C 3D je.. x bagus sangat.. :) nape dik?

Anonymous said...

Sya pun bru dpat hri ni. Rsa2 mcm nak prg tp trial rsult x brapa ok. Aduhai!!

zarnaelya said...

Assalamualaikum.Saya pun dapat surat tu hari ni,nak pergi tapi trial ad `E` :( ..kawan2 akak ada ke yang pergi interview tu??nak tahu diaorg interview ap?saya tunggu jawapan akak.

Pwincess sarah said...

@zarnaelya : waalaikumsalam.. akak pun x tau dia interview apa je.. sebab kawan2 akak pun x pergi.. kitorang dapat surat ni last minit ..nak pergi pun x sempat

Naliya Syafiqah said...

Dh x bley mintak ke??

Naliya Syafiqah said...

Dh x bley mintak ke??