info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


toink..toink..toing...ops...!

hai..hehe...toing..toing...toing...
alamak ada katak melompat la...toing..toing...jom kejar katak tu mana tau tu prince frog...haha...toing...toing...toinngg... ehh...nak lompat pi mana tu....tunggu......!!.

haha...apa-apa je la kan sarah nie...hehe...dah kenapa la dengan cik frog nie...huhu...sebenarnya sarah geli geliman ngan si katak nie....semalam sarah jumpa cik katak nie at bilik air....(katak nie nk mandi gak ke?? huhu sebok je nk dok at bilik air gak) tapi sarah buat dek je ngan cik katak tu..(padahal dah geli geliman dah) nasib bek sarah tak terlompat...hehe...tapi katak sarah tak berapa geli sangat berbanding ulat....eeeuuww...jangan la tunjuk sarah ulat comfirm sarah menjerit la...lau x pown terlompat+lari terus....huhu...ulat kecik2 pown sarah dah geli...apa lagi ulat yang besar...ayoo..x dapat bayangkan la....

kembali ke cerita apa ntah...haha...entry nie sebenarnya entry suke2 je kot...lalala~...ngah bosan....x tau nak buat apa...nak wat craft lagi x de mood lak...ermm...ada idea x..?? tolong...tolong.... :D
jom jumpa ngan prince frog.. 
See...!! sarah ada putera katak...kamu ada...hehe...putera katak nak buat apa...orang nak putera manusia ...kan..kan..kan....weee~



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

6 Prince n Princess sedang komen:

Cik Gadis Pink (Cik Pinky) said...

Ye Putera Manusia . Betol tuh . :-)

Pwincess sarah said...

hehe

syahidaradzi said...

wah best gitu ...kalau ada prince frog...(hope,hensem lah..hehehe)

IntaNBerliaN said...

As salam..

Jemput join GA.. hadiah memang sangat2 best! 40++ pemenang yang dicari

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/02/intanberlians-first-giveaway.html

TQVM

Pwincess sarah said...

@syahidaradzi : hope gitu la kan.. ^_^

Pwincess sarah said...

@IntaNBerliaN : ok thanx..nnti sarah join k.. ^_^