info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Alhamdulillah lulus SPM..

Hari ni...hari yang ceria...ngeh~Tamat suda riwayat SPM..dan hari ni juga hari terakhir sarah bergelar pelajar..ckp sal result tadi ... alhamdulillah sarah lulus dalam semua subjek.. walaupun tak sebagus result-result kawan-kawan yang lain tapi sarah bersyukur sangat-sangat sebab lulus.... tak sangka pula Fiz,kim,bio and addmath sarah boleh lulus.. (suka la tu) ..alahai...tak pe la hanya ni je yang sarah mampu buat.. insyaallah sarah akan perbaiki lagi.. sarah nak ucapkan tahniah pada rakan2 sarah yang berjaya tu..

sekarang tinggal pikir nak masuk mana pula.. hari isnin nie ada temuduga untuk tawaran biasiswa...doakan sarah k.. hope lulus la temuduga tu... takut gak ni...huhu... 

P/S: ok dah...tak tau nak update apa lagi... minggu depan sarah nak mula puasa nazar sarah.. :) tanda bersyukur kepada allah swt.. sarah dah bernazar if sarah lulus sarah nak puasa seminggu..now sarah kena tunaikan nazar sarah tu.. :)


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen:

Awie Omar said...

TAHNIAH!!! semoga maju jaya di fasa yang seterusnya.

atIEsAyAnGkAmU said...

tahniah...nak sambung ape nnt lepas neh...


p/s cantik blog dia...:D

IntaNBerliaN said...

Alhamdulilah.. Tahniah :-)