info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Bantal hello kitty....

Bantal hello kitty siap...
sebenarnya hari tu lagi dah siap bantal hello kitty tu...tapi baru ni sempat update at blog...hari tu sarah dah upload gambarnya at facebook .....siapa yang ada add sarah tau la kan..hehe... sekarang sarah nak tunjukkan kat awak..awak semua pulak k... jap..jap..nak upload... ^_^

nie la dye...see... 
comel tak?? comelkan..

yang ni sizenya sebesar netbook....(netbook k...bukan buku net...atau laptop).. kamu taukan netbook macam mane....ok good la lau tahu... hehe...jap sarah ada lagi satu gambar sarah ngan bantal hello kitty ni..
ok nie lah dia...see...besarkan bantal hello kitty ni..
yang nie sarah buat bukan guna kain felt k...tak sama dengan keychain or phone case yang sarah buat selalu
nie sarah guna kain anti picing a.k.a kain fleece(betul ke sarah eja nama kain ni) pape je la..
kalau korang nak tau kain ni lembut macam selimut bayi...hehe..lembut sangat2 tau....
kain nie memang sesuai buat doll dan bantal...
memang gebu je bila dah masuk fiber kat dalam tu...

kalau korang minat nak order kain camni boleh dapatkan kat  Kak Felt Ilham Intan at fb k..



oklah if ada pertanyaan apa-apa lagi boleh tanya sarah kat  fb Sarah atau Page Pwincess Sarah ok..
^_^


P/S: ada ke yang minat..hehe.. 


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

Tihara said...

comel lah sarah..pandai :)

Pwincess sarah said...

@Tihara : hehe..thanks kak.. :)