info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Cerita "chantek" best juga kan.. :)

Hari ni sarah ngah bosan sangat2..so pi la cari movie2 yang best2 kat internet...
tajuk ceritanya "Chantek" korang taukan cerita apa...??
tau tak?? lau tak tau sila2 lah beli CD or tengok kat wayang or download je kat internet...
(sarah suka download je..hehe..jahat an..taunya nak yg percuma je.. :P)
siapa yang belum tengok sini tengok sinopsis dye dulu..

Mengisahkan tentang AD,seorang selebriti filem yang hidupnya mewah dan ceria tetapi menjadi buta setelah dilanggar kereta sejurus ternampak tunangnya berlaku curang.Tersangat kecewa,AD memencilkan dirinya di rumah peranginan dengan dijaga oleh CHANTEK, seorang pembantu rumah perempuan dari Indonesia yang terpaksa menyamar sebagai lelai untuk menenteramkan AD yang masih fobia dengan perempuan. Lama-kelamaan kerana kebaikan AD dan kemesraan mereka berdua.Chantek terpaksa mendedahkan rahsianya.Walaupun marah,AD sedia memaafkannya kerana kejujuran CHANTEK membantu memulihkannya dan kini mereka berdua telah jatuh cinta. Tetapi apabila CHANTEK terjumpa sebuah skrip yang mengisahkan tentang percintaan seorang lelaki dengan pembantu rumahnya,CHANTEK terasa diperbodohkan oleh AD yang mempergunakannya sebagai bahan latihan filemnya. CHANTEK terasa benar-benar terasa dirinya ditipu dan hatinya dipermainkan dan lantas telah melarikan diri. Selama sebulan AD tidak ketentuan arah dan tidak dapat berlakon semula kerana terkenangkan CHANTEK.Akhirnya AD terjumpa CHANTEK dan setelah dirayu dan dipujuk barulah CHANTEK menerima semula AD dan cinta berputik kembali.


P/S: if orang nak tgk meyh click sini..--> Click sini je..


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

2 Prince n Princess sedang komen:

ayie said...

dah tengok beberapa hari lepas, download je, nasib baik ada orang baik hati nak upload..

IntaNBerliaN said...

akak pun sk yg free jugak..hahhahahhah