info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Churp-churp berwajah baru..

wink..wink..kamu..kamu yang join churp-churp nie perasan ta churp-churp korang dah berwajah baru..perasan ndak...??? lau tak perasan meyh sarah tunjukkan..

nie la wajah churp2 kita...tapi kan dia dah tak boleh invate orang tok join churp2 nie kot..sebab sarah cari2 x de pown...tapi yang best nya iklannya banyak tau...wink..wink... korang rajin2 la klik iklan sarah ni...jap gi sarah bagi linknya k.. :D sebelum tu ada lagi satu kelainan at churp2 ni..sarah jumpa ni..
(click gambar tu tok tumbesaran)
Apa yang lainnya...see at tepi tu ada follower and following kan..tu la yang lainnya..hehe..

jom tolong sarah klik iklan2 kat bawah ni..

P/S : lau dah klik bagitau sarah ea..nanti sarah tolong klik link iklan kamu semula... ok..jujur tau tak mo tipu2 tuhan marah..  :)


P/S: doakan sarah juga ea dapat result cemerlang dalam spm esok..seram sejuk dah ni..



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen:

CintaZulaikha said...

oh tidak, akak tader churp2

nak tay sat, camne nak wat wishlist kat sblah ni ek???

Pwincess sarah said...

@CintaZulaikha hehe... x pe.. :)
ermm.. wishlist at sidebar tu ea kak..

azzahoney said...

gudluck.:)