info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



GIVEAWAY 2012 BLOG LISA AFHA



SEe banner kat atas ni..hehe.dah taukan..setelah tamat debaran SPM sarah kembali aktif berblog.. ^_^ permulaannya sarah nak join satu GA ni bukan apa saje je nak support orang2 yang buat GA ni lau ada rezeki sarah ada lah kan.. siapa nak join click je banner kat atas tu.. sekarang jom tgk syarat2nye..

1. mesti mempunyai blog
2. buat satu entry ringkas dan padat.tepek banner atas ni dan senaraikan semua nama penaja dibawah beserta link mereka. (copy paste suda)

3.sila follow setiap blog penaja dan like fan page(untuk mereka yang mempunyai FB)
4. sila tinggalkan id blog dan id fb diruangan komen beserta link entry penyertaan anda.

ok done...
^_^
sarah dah join korang bila lagi


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

1 Prince n Princess sedang komen:

Lissa said...

salam.hai.thanks join. gud luck dear:)