info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


labah-labah bahaya ke..??

hai semua... cakap pasal labah-labah ni kan..semalam ada satu labah-labah yang tak diundang kat rumah sarah..dari mana pun sarah tak tau la...tiba-tiba je ada satu labah-labah tu berjalan ke arah sarah....apa lagi sarah terus lari la..hehe..(penakut betul la cik sarah ni kan)
ye la..apa tak nya..sarah tengok labah-labah tu lain macam je..kalau labah-labah biasa tu sarah tak kesah sangat la..tapi yg ni jenis apa ntah..labah-labah nya warna hitam besar.. nasib baik ayah ada time tu..hehe..
labah-labah ada banyak jenis ea...

mak cakap tu labah-labah pesan-pesan...labah-labah tu bahaya kot...lau dye gigit kita boleh bawa maut.. ermm..ntah la....maybe labah-labah tu sesat je kot..kebiasaannya labah-labah tu tinggal kat hutan je..at pokok-pokok hutan...takut lak tengok labah-labah tu berlari laju selaju-lajunya ke arah sarah.hehe.. :P 





P/S: tinggal 3 hari je lagi... rabu ni result spmdah keluar ya allah berikanlah aku keputusan yang cemerlang..amin..
malam tadi dah termimpi2 result spm ni.....sarah mimpi sarah lulus..minta2 la betul.. :) :(

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen:

Juliana lia said...

hrp results spm dpt lulus yer..julia doakan k

Pwincess sarah said...

@Juliana lia : amin..insyaallah

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga result gempak ya..amiinn..