info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Menang GA dari sis tihara and GA dari sis Intan Berlian..

hye semua..lamakan sarah dah tak update blog ni.. sarah busy sikit nak selesaikan semua urusan untuk sambung belajar.. then nak kemas barang.. penat juga la.. ^_^

sarah nak berterima kasih kepada Sis tihara atas hadiah yang sarah dapat hari tu.. cantik
korang nak tau apa hadiahnya.. jap sarah upload..

cantikkan.. sarah nk belajar mengait macam ni tapi tak pandai..huhu.. cian kan.. hehe..
lau korang berminat dengan barang2 crochet ni meyh tengok sini..
macam2 ada.. cantik2 + comel2 pulak tu.. ^_^

next...sarah nak ucapkan terima kasih pada Kak Intan berlian tempoh harikan beliau ada buat GA.. then sarah menang dapat hadiah contact lens dari sponser Pretty Lens Store 
contact lens nye cantik2...lau korang nak and berminat jom serbu page dia..Click sini.

jom terjah ke semua blog and page ni.. hehe.. sarah saje je buat entry untuk tanda penghargaan.. sarah suka hadiah2nya.. ^_^ 

P/S: maybe ni entry last kot.. hehe.. esok sarah dah nak pergi KL ...buat apa..?? ermmm.. nak uruskan berkenaan kolej yg sarah nak masuk ni la.. insyaallah lau ada masa sarah cerita lagi apa yang patut..hehe.. sampai jumpa lagi kawan2 blogger and reader2 sekalian.. jangan lupakan sarah ok.. doakan sarah berjaya.. 

nama kolej sarah adalah.. Putra Intelek International College ( sarah amik course diploma in risk management dalam bahasa melayunya... diploma dlm pengurusan risiko.. )betulkan.. hehe.. ok.. papai.. 


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen:

♥ Ayunie Ashikin ♥ said...

best nya ! teringin nak dapat hadiah jugak . untung nyaaa ^___^

♥ Ayunie Ashikin ♥ said...

best nya ! teringin nak dapat hadiah jugak . untung nyaaa ^___^

Tihara said...

Alhamdulillah, sampai jga kan sarah..god luck ya, bagus jugak course yg sarah ambik tu :)