info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


1st Giveaway Nana By Sabrina & Farhana

hai..hai..join GA lagi dan lagi.. haha..sarah abiskan satu hari ni dengan join GA/contest je..wink..wink..
meyh tengok GA yang ni pulak.. 
pastinya best..!!.. ^_^


(klik banner ni lau nak join).



 Syarat-Syarat :

 Buat satu entry tentang GA ni dengan tajuk " 1st Giveaway Nana By Sabrina & Farhana " .
Letakkan banner GA berserta dengan link mengenai entry ini.
Wajib FOLLOW blog Sabrina Farhana .
Wajib LIKE / FOLLOW semua penaja2.
Berikan url entry anda mengenai GA ni di ruangan komen entry ini.
Para bloggers yang tidak mengikut syarat ke-3&4 akan disingkirkan. :)
Tak wajib tag rakan2 korang. " 1x Top ref-feral akan dapat full edit blogskin"

nak tengok hadiahnye?? Klik sini

GA ni berlangsung sehingga 24 april 2012
jom la join ramai2.. ^_^


➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: