info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



First Giveaway by Khairunnisa & Nurul

Hari yang indah.. sekian lama blog ni tak berhupdate (lame la sangatkan) 
hari ni baru sarah nak update...dimulakan dengan Giveaway..(nmpak beno dah tak de idea nak tulis kat blog buruk nikan..kantoi suda...ok stop.. =.=") sebenarnya sarah di tag oleh kawan sarah.. Eyna (jom terjah belog dye jap) ok now...back to the point.. sarah join First Giveaway by khairunnisa & Nurul dengan tujuan nk menang..ehh.. tak...tak.. nak support rakan2 blogger.. kalau de rezeki untuk menang alhamdulillah.. ^_^ ..Let's look at the banner below(lau salah sorry :P ) ..
klik je banner kat atas ni if u nak join GA ni... klik je..akan dibawa ketempat yg dituju ok.. jgn takut tak sesat punya la.. ^_^
syarat-syarat penyertaannya:
1. Berwarganegara Malaysia ( cepat check anda warganegara apa) ok done
2. Mempunyai Blog ( ada blog tak ni lau tak de sila2 la buat if nak join gak)
3. gugurl and boboboy boleh join ( awk gugurl ke boboy? meyh join..yg selain tu tak tau la..)
Syarat tmbahan:
1. follow blog Si cantik nisa dan Si manis nurul ..
2. letak banner kat atas tu..
3. like and follow sponser..ok.. 

now time sarah mencari mangsa...jeng..jeng..jeng..
siapakah gerangan blogger yang bertuah tu.. 
auwcak.. sarah tag Princess Seha..

P/S : yang lain tu lau nak join..meyh la join sama-sama.. klik je banner kat atas tu ok.. (panjang betoi entry nie..ingatkan nak buat dalam pic aje...tapi ps problem..ni la jadinya x dpt nk selitkan gambar..^_^ )

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

3 Prince n Princess sedang komen: