info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni


Hasil Edit Photoshop CS5 #1

hai..ho..hai..
Sarah nak tunjuk hasil edit photoshop CS5 je #1.. knapa ada "#1" sebab sarah ingat nak buat entry2 hasil yang sarah dapat setelah usha cik photoshop tu.. hehe.. silakan lah tengok hasil yang tak seberapa ni...

(cover facebook baru sarah..) 
disebabkan fb sarah dah bertukar ke timeline.. so sarah buatlah cover @ header yang simple.. haha..
minta komen sikit.. 
on the way buat yang baru.. tapi tak ada idea nak edit macam mana lagi.. 
ingat nk buat background hitam je.. then letak gadget lain.. ok tak ek.. tapi nak letak apa.. pikir..pikir..
tak pe...tunggu je la editing seterusnya.. maybe bukan header or cover.. tapi gambar.. tengok la nanti ok..ok..

P/S: tolong..tolong..bagi la idea nak edit apa.. ^_^ ..cer komen sikit kat bawah ni...

P/S lagi: sebenarnya bkn pertama kali sarah usha PS ni dah banyak kali dah.. tengok la blog sarah ni daripada  photoshop la.. hehe.. ingat lau ada masa nak ubah lagi blog ni biar jadi lagi ok.. ok tak.. peace.. ^_^/

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

6 Prince n Princess sedang komen:

Cik Icha Mnz said...

cantek la.. cmne nedit blog nie.. smart.. jelez nie..^_^

Pwincess sarah said...

@Cik Icha Mnz : edit je..hehe..
edit guna photoshop.. main usha je cik PS ni.. :)

Cik Icha Mnz said...

ada laman web nye ke.?.

IntaNBerliaN said...

bg akak yg xreti ni mmg dh cantik sdgt dah tu... pandai sarah edit.. :-)

Pwincess sarah said...

@IntaNBerliaN : thank kak.. :)

Pwincess sarah said...

@Cik Icha Mnz : kena download la softwarenye.. pas tu install..