info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



LUCKY DRAW RM100

Duit..duit... kemana kau duit...duit..duit.. ehh..ehh.. apa ni duit..duit lak.. hehe..
awak...awak..awak dan awak nak duit tak..?? nak?? ehh bukan saya la yang nak bagi.. meyh tengok kat bawah ni..

 SYARAT- SYARAT nyer:

 1. WAJIB ade akaun FB, then klik LIKE fanpage Sweet Bonda kat bawah ni
(sy akn cek if xlike otometik nama anda xde dlm list ok?) 

2. Klik LIKE > picca ini < & klik LIKE > picca ini <
(sy akn cek if xlike otometik nama anda xde dlm list ok?)
 
3. Tinggalkan NAMA FB anda kat kotak komen (kat atas nun)
cth NAMA FB (nickname anda gune dlm FB) : Saya Budak Comel xperlu letak link FB yg ini https://www.facebook.com/sayabudakcomel 
coz NAMA FB anda adalah NO. CABUTAN BERTUAH anda
 
4. DONE!!! hehe, kan simple? da dpt 1 no. LUCKY DRAW
tp kalo sesape buat syarat no1 hingga 4 + no. 5, die akn dpt 2 no. LUCKY DRAW :) 
 
5. Buat entry dalam blog, tajuk: "LUCKY DRAW RM100"
~Letak gambo duit RM 100 kat bwh ni sbg banner dlm entry,nk ltak kat sidebar pon sgt bagus :) tp xde paksaan ok?

ok..dah..senang je.. baca la syarat2 tu satu persatu... lau korang nak join click je banner yang gambar duit RM 100 tu.. ^_^

➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: