info
fb
About Me
Home
Kalau anda baik hati klik la iklan ni



Rindu nak menaip..

Hai...hai..hai..holla.. 
^_^
(senyum sokmo jang)
Hai reader and follower sekalian..kalian semua sihat?? tengah buat apa tu..?? sarah harap kalian semua sihat hendaknya ok.. (ada ke orang yang singgah ke blog sarah ni.. mcm dah tak de je.. sedih..sob..sob.. :( ..)
Dah seminggu lebih kot sarah tak update blog ni.. sunyi sepi je..nasib baik ada muzik yang tersangat-sangat menyakitkan telinga tu..lalala~.. kalau sarah taip panjang-panjang ni ada ke orang nak baca.. tak de kan..kan.. ok fine.. tak pe.. tak paksa pun.. ^_^ (saje je nak lepas kan rindu kat blog ni..)

3/5/2012 ni sepatutnya sarah kena masuk plkn.. plkn yang tersangat2 sarah idamkan tu..ish3.. tapi terpaksa la ditangguhkan.. uhh tak bestnya hai.. macam ni la orang yang nak sangat pergi PLKN tak dapat pergi ..yang meronta-ronta tak nak pergi tu dapat lak pergi.. takdir.. lau tau baik sarah cakap tak nak pergi mesti dapat.. :P (mcm la boleh) so terpaksa la tangguhkan demi nak sambung belajar dulu.. (sarah tak study at kolej tu tau.. dah tukar..dah tukar.. sarah tak jadi pi puchong..ngeh~ segan seyh) sarah nak amik diploma teknologi maklumat (IT) je at instedt.. haha..dekat je.. tak mo jauh-jauh la... pas dapat diploma baru sarah merantau pi jauh lagi insyaallah.. 

Lagi..lagi..nak cerita apa ek.. tu je la.. nak edit gambar la...ada sesiapa nak sarah editkan gambar tak..bagi la gambar.. ngah mengatal nak edit gambar ni... ada contest edit gambar ke..bagitau la sarah..hehe..



➳♥ terima kasih daun keladi,ade mase baca lagi k..and jangan lupa like..=♥

0 Prince n Princess sedang komen: